Klub umirovljenika HDSSB-a darivao informatičku opremu belomanastirskim umirovljenicima

Poznavanje elementarnih informatičkih znanja uvelike olakšava snalaženje u dobu kojem živimo. No, informatička pismenost najslabija je u starijih osoba. No sve se da naučiti posebice kada je tu nova oprema. Nju je, uoči božićnih blagdana, belomanatriskim štićenicima Doma za starije i nemoćne uručio Klub umirovljenika HDSSB-a.
Opširnije...

HDSSB darivao djecu iz Dječjeg doma Klasje jabukama i slatkišima

Božić je vrijeme ljubavi, zahvalnosti, blagdan koji u kršćanskoj tradiciji zbližava ljude i podsjeća nas da su zajedništvo i mir ono što je svima potrebno. No Božić je i vrijeme darivanja, a upravo je to ono što najmlađi najviše iščekuju. Tako je ususret božićnim blagdanima osječko-baranjski HDSSB voćem i slatkim paketima darivao djecu iz Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje.
Opširnije...

HDSSB obilježio 18. godišnjicu smrti dr. Franje Tuđmana

Prije 18 godina na današnji dan umro je prvi hrvatski predsjednik doktor Franjo Tuđman. Kao državnik, vizionar i utemeljitelj suvremene hrvatske države, svoju politiku temeljio je na progresivnim, naprednim tradicijama suvremene hrvatske povijesti i politike, vodeći hrvatski narod prema ostvarenju tisućljetnih snova – stvaranju samostalne, demokratske, moderne, europske Republike Hrvatske.
Opširnije...

Imenovano Povjerenstvo HDSSB-a za Klub Hrvatskih branitelja

Dana 08. listopada 2017. godine, u skladu s odredbama Statuta, predsjednik HDSSB-a imenovao je Povjerenika HDSSB-a za Klub Hrvatskih branitelja Zvonka Vlaheka, koji je dužan u roku od 60 dana imenovati Povjerenstvo HDSSB-a za Klub Hrvatskih branitelja u sastavu od minimalno tri, a maksimalno trideset i jednog člana, uz prethodnu suglasnost imenovanih članova. 
Opširnije...

Imenovano Povjerenstvo HDSSB-a za Klub umirovljenika

Dana 08. listopada 2017. godine, u skladu s odredbama Statuta, predsjednik HDSSB-a imenovao je Povjerenika HDSSB-a za Klub umirovljenika Želimira Buzuka, koji je dužan u roku od 60 dana imenovati Povjerenstvo HDSSB-a za Klub umirovljenika u sastavu od minimalno tri, a maksimalno trideset i jednog člana, uz prethodnu suglasnost imenovanih članova. 
Opširnije...

Imenovano Povjerenstvo za Klub mladih HDSSB-a

Dana 08. listopada 2017. godine, u skladu s odredbama Statuta, predsjednik HDSSB-a imenovao je Povjerenika HDSSB-a za Klub mladih Tomislava Rašića, koji je dužan u roku od 60 dana imenovati Povjerenstvo HDSSB-a za Klub mladih u sastavu od minimalno tri, a maksimalno trideset i jednog člana, uz prethodnu suglasnost imenovanih članova.
Opširnije...
<<  Siječanj 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba