Izabrano novo vodstvo Gradskog odbora HDSSB-a Našice

Na sinoćnjoj Izbornoj skupštini HDSSB-a grada Našica za predsjednicu je izabrana Melita Šoštarec, koja je do sada obnašala funkciju predsjednice Kluba žena HDSSB-a Našice.
Skupštini je nazočio i predsjednik stranke Dragan Vulin koji je zahvalio članovima na dolasku te što su čvrsto ostali uz HDSSB. 
Vulin je poručio da se događaji u stranci u zadnjih šest mjeseci ne mogu ignorirati, ali ne treba se stalno ni osvrtati na to već treba gledati naprijed i nastaviti s pripremama za nadolazeće lokalne izbore. HDSSB je regionalna stranka desnog centra s vrlo jasnim programom i upravo je to djelovanje HDSSB-a danas jedna od glavnih tema na nacionalnim razinama, svi danas pričaju o programu HDSSB-a, uključujući i sve ove zadnje vlade, ali sada se ta tema intenzivirala kada se govori o projektu Slavonija, Baranja i Zapadni Srijem i 2,5 milijarde eura koje bi se trebale sliti u naš kraj, kada se osnivaju posebni savjeti za probleme Slavonije, a za sve to je zaslužan upravo HDSSB, koji je sve ove godine ukazivao na probleme i ne samo to nego i predlagao rješenja, progovarao u Saboru, podnosio amandmane i tražio ulaganja, projekte i programe za naš kraj. Kada se toliko uporno progovara i ustraje to na kraju donese i rezultate zaključio je Vulin.
 
Novoizabrana predsjednica Melita Šoštarec zahvalila se na izboru i najavila još intenzivniji rad i angažman svih članova našičkog Ogranka.  Govoreći o priprema za nadolazeće lokane izbore osvrnula se na aktualnu problematiku grada Našica istaknuvši da su neki od neriješenih problema izgradnja dječjeg vrtića i doma za stare i nemoćne što se svake četiri godine pred izbore obećava napraviti, a nakon izbora se uvijek zaboravi. Istaknula je da našički HDSSB čvrsto stoji na nogama te da neće obećavati previše i nemoguće, ali da jamči da će se angažirano boriti za bolji život svih sugrađana.
 
 

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba