Predstavljanje programa kandidata HDSSB-a za župana OBŽ Karla Šatvara u Đakovu

Prilikom današnjeg boravka podpredsjednika stranke i  kandidata HDSSB-a za župana Karla Šatvara u Đakovu održana je tiskovna konferencija na kojoj je aktualni gradonačelnik Zoran Vinković i kandidat HDSSB-a za gradonačelnika Đakova dao podršku Šatvarovoj kandidaturi za župana, dok je Šatvar ovom prigodom svoju podršku izrazio i Vinkovićevoj kandidaturi za gradonačelnika. 
Šatvar je istaknuo da je izborom Maria Plavčića za zamjenika župana pokazao da mu je stalo do Đakova i Đakovštine. Jednako kako Zagreb nije Hrvatska, niti Osječko-baranjska županija nije samo Osijek. „Ono za što se izuzetno zalažem je ravnomjeran razvoj svih dijelova naše županije“, istaknuo je Šatavar , koji smatra da Županija treba biti generator i nositelj projekata koji će omogućiti besplatne udžbenike za učenike osnovnih škola, isto tako potrebno je više ulagati u razvoj turizma i iskoristiti sve raspoložive resurse koje naš kraj nudi, a jedna od mjera koje treba poduzeti je promovirati Slavoniju kao destinaciju za učeničke ekskurzije.
 
 
Nadalje je istaknuo da je u prvom redu potrebno uložiti u razvoj gospodarstva,  “… jedino gospodarstvo nas može pokrenuti prema naprijed. U ovome trenutku Osječko-baranjska županija na svom računu ima oročeno 30-ak milijuna kuna i mislim, dakle, da je potrebno svih tridesetak milijuna kuna odmah uložiti u gospodarstvo kao pomoć našim obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima jer oni su nositelji razvoja Osječko-baranjske županije”, rekao je Šatvar.
 
Više na:
   
 

<<  Siječanj 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba