Druženje sa sugrađanima u Donjem gradu

Dobro raspoloženje i naboj pozitivne energije mogli su se osjetiti kod naših sugrađana u Donjem gradu koji su nam došli dati potporu. Činjenica je da u Osijeku u zadnje četiri godine gotovo ništa nije napravljeno, isto tako činjenice je da Osijek mora bolje, a toga su svjesni apsolutno svi.
Veliki dio naših sugrađana, primarno mladih primoran je napustiti Osijek kako bi mogli ostvariti egzistenciju. Cilj je osigurati zadržavanje mladih u Osijeku i osigurati uvjete za povrat onih koji su na školovanju izvan Osijeka. Svjestan ozbiljnosti situacije kao gradonačelnik želi osigurati mladima temelje koji će im omogućiti da svoju budućnost grade u Osijeku kroz niz mjera i za mlade, i za socijalno ugrožene skupine, a tu ne misli samo na one nezaposlene jer socijalno ugrožene su i obitelji koje su primorane preživljavati od minimalca. Naš grad i naši sugrađani zaslužuju bolje od pukog preživljavanja. Zaslužuju dostojanstven život i zaslužuju mogućnost da u svome gradu mogu ostvariti egzistenciju za sebe i svoju obitelj, te da od svoga rada mogu prosperirati, kaže Vulin, koji je isto tako poručio sugrađanima da neće davati nikakva nerealna obećanja, ali da odgovorno tvrdi da je s raspoloživim sredstvima i resursima moguće postići puno ukoliko se oni iskoriste na produktivan način i stave u funkciju razvoja i boljitka grada, što sada nije slučaj.
 
 
U ovome trenutku u fokus treba staviti gospodarstvo i otvaranje radnih mjesta i to je primarni zadatak s kojim treba početi odmah nakon izbora. Ovaj  grad treba novu energiju i razvojan program, a upravo je to ono što Vulin i njegov tim nude. Vulin je pozvao sugrađane na suradnju 21. svibnja i poručio da će nakon izbora svu svoju energiju angažirati kako bi Osijek promijenio stranicu, uhvatio korak s novim vremenom i krenuo naprijed.
 

Više na:

   


<<  Siječanj 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba