Podrška HDZ-ovom kandidatu za župana Osječko-baranjske županije Ivanu Anušiću

Čelnici Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje Dragan Vulin i Karlo Šatvar zajedno održali su u četvrtak 25. svibnja 2017. godine konferenciju za medije na kojoj su dali podršku HDZ-ovom kandidatu za župana Osječko-baranjske županije Ivanu Anušiću.
- Zahvaljujem svim našim biračima koji su nam dali povjerenje na svim razinama, od općina i gradova do županija.
U drugom krugu izbora za župana osječko-baranjskog pozivam naše članove i simpatizere da svoj glas daju HDZ-ovom kandidatu za župana gospodinu Ivanu Anušiću.
Ovo je logično iz razloga što je HDSSB dio HDZ-ove parlamentarne većine, pa ćemo tu uspješnu suradnju, siguran sam, preslikati i na Osječko-baranjsku županiju. Tim više što već sada ove dvije stranke imaju stabilnu većinu u Skupštini – rekao je Vulin.
 
Naravno, na lokalnoj razini očekujemo pobjedu naših kandidata kojima dajemo punu podršku. Tu prvenstveno mislim na našeg gradonačelnika Grada Đakova Zorana Vinkovića i budućeg načelnika Općine Strizivojna Josipa Jakobovića, dodao je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.
 
Potpredsjednik stranke i kandidat HDSSB-a za župana Karlo Šatvar rekao je kako je njegov program podudaran s programom Ivana Anušića.
- U mojem programu u središtu su gospodarstvo, ruralni turizam i obrazovanje, a slično je i u programu gospodina Anušića.
Tijekom kampanje govorio sam kako je Osječko-baranjska županija u dobroj situaciji ali je potrebno nove energije i novih projekata kako bismo još snažnije krenuli prema naprijed. Zato pozivam sve naše birače da svoj glas daju Ivanu Anušiću jer je to jamstvo provedbe programa HDSSB-a – rekao je Šatvar.
 

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba