Izborna skupština HDSSB Seoce: Antun Kljukić izabran za predsjednika

U ponedjeljak, 18. veljače uz mnoštvo članova i simpatizera HDSSB-a u mjesnom domu Seoce održana je Osnivačka skupština HDSSB-ovog ogranka za mjesni odbor Seoce na kojoj je za predsjednika izabran Antun Kljukić dok je za njegova zamjenika izabran Tomislav Pišonić, a za članove Izvršnog odbora Tomislav Tomašić, Branimir Pišonić, Božidar Lončar i Josip Pišonić.

Nazočnima su se obratili županijski čelnici HDSSB-a Brodsko – posavske županije. Predsjednik brodsko-posavskog HDSSB-a Dubravko Kolundžić osvrnuo se na trenutnu političku situaciju u Hrvatskoj te istaknuo kako su korupcija i nepotizam duboko ukorijenjeni u političkom životu brodsko – posavske županije i kako su nužne korjenite promjene u strukturama lokalne vlasti.

HDSSB će formirati vlast u općinama i gradovima na način da će interes mještana i žitelja biti uvijek na prvom mjestu, te će otvoriti prostor i priliku onima koji mogu, žele i imaju ideja za pokretanje poduzetništva i gospodarstva, navodi Kolundžić.

Istaknuo je kako se HDSSB od samog svog osnutka zalaže za podjelu Hrvatske na pet regija, statističkih i teritorijalnih te za provođenje decentralizacije na nivou Države što znači da bi većina prihoda trebala ostati u općinama, gradovima i županijama što do sada nije bila praksa. (V.Ć.)


<<  Prosinac 2017  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba