Sjednica Glavnog odbora HDSSB-a u Slavonskom Brodu

Dana 3. listopada 2015. održana je u Slavonskom Brodu peta sjednica Glavnoga odbora HDSSB-a.  U uvodnom izvješću predsjednik Stranke Dragan Vulin izvijestio je o mnogobrojnim stranačkim aktivnostima diljem Slavonije i Baranje kojima Stranka priprema teren za ulazak u završnicu predizborne kampanje.
Glavni je odbor donio odluku o sazivanju 7. Sabora Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje koji će se održati 8. listopada 2015. godine s početkom u 11 sati u športskoj dvorani Zrinjevac u Osijeku.
 
Donesena je i odluka o imenovanju Povjerenstva za pripremu izmjena i dopuna Statuta HDSSB-a. Raspravljajući o ovoj točki utemeljitelj HDSSB-a Branimir Glavaš iznio je inicijativu o uvođenju statutarne obveze predočenja imovinskih kartica svih dužnosnika HDSSB-a od stupanja na dužnost do danas posebnom stranačkom tijelu koje će biti ustrojeno nakon izmjena i dopuna Statuta. 
 
Ovakvu inicijativu Glavaš je obrazložio rekavši kako će HDSSB biti prva politička stranka koja će na ovaj način kontrolirati osoba koje obnašaju stranačke i javne dužnosti. Prijedlog je dobio jednoglasnu podršku članova Glavnog odbora, te će izabrano Povjerenstvo u skladu s današnjim zaključkom pripremiti izmjene i dopune Statuta Stranke.
 
 
U sklopu pripreme za parlamentarne izbore usvojena je odluka o osnivanju izbornih stožera koji imaju zadaću koordinirati predizborne aktivnosti. U skladu s tim odlučeno je kako će središnji stranački stožer voditi predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, dok je za direktora kampanje, te predsjednika izbornih stožera za 4. i 5. izbornu jedinicu izabran Ivan Drmić.
 
S poštovanjem,
 
Glasnogovornik HDSSB-a
Karlo Šatvar, dipl. iur., v. r.
 

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba