Izborna skupština HDSSB-a za općinu Brodski Stupnik

Dana 10. listopada 2015. Godine u prostorijama mjesnog doma u Starom Slatiniku održana je Skupština HDSSB-a za općinu Brodski Stupnik. Skupštini su nazočili predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, saborski zastupnik Boro Grubišić,  predsjednik HDSSB-a Vukovarsko – srijemske županije Davor Pavelić, dopredsjednik HDSSB-a i predsjednik HDSSB-a Brodsko – posavske županije Dubravko Kolundžić.
Govornici su istaknuli važnost što boljih izbornih rezultata i pozvali na zajednički angažman članstva kako bi HDSSB dobio dovoljan broj saborskih mandata, ušao u izvršnu vlast i sudjelovao u radu naredne Vlade.
 
Upozorili  su kako predizborni programi HDZ-a i SDP-a samo su liste lijepih želja koje su potpuno nerealne i koje će oni zaboraviti odmah nakon izbora  te naglasili su kako  s druge strane sve točke programa HDSSB-a potpuno provedive, realne i od koristi za cijelu Hrvatsku.
 
 Istaknuto je kako je potrebna decentralizacija vlasti i smatramo kako bi se ministarstvo poljoprivrede sa svim svojim agencijama i pratećim službama trebalo preseliti u Slavoniju, kako bi sve institucije bile bliže i dostupnije našim poljoprivrednicima.
 
Predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin ukazao je da su sve one mjere koje su navedene u programu HDSSB-a realne, provedive  odmah, i ne zahtijevaju ni jednu dodatnu lipu iz proračuna, već će u prvih godinu dana donijeti uštede, naglasio je i kako se te mjere moraju provesti odmah nakon izbora, jer Slavonija više ne može čekati.
 
Saborski zastupnik Boro Grubišić upozorio je pak kako i HDZ i SDP na svoje liste u petoj izbornoj jedinici stavljaju osobe kojima je adresa u Zagrebu i koji nemaju veze sa Slavonijom. Već godinama nas vodaju žedne preko vode i svaki glas za lijeve ili desne koje Slavonci daju je zapravo bačeni glas. Svoj put i svoja prava Slavonci će izabrati na ovim izborima a to može biti samo uz HDSSB koji nudi put izlaska iz beznađa. Pojedinci u stranci se nekome ne moraju svidjeti ali kao politička opcija HDSSB je sa svojim ljudima, mladim ljudima neopterećenim  prošlošću svakako prva opcija koja se godinama nadograđivala i čije vrijeme je konačno došlo. U predizbornu utrku ulazimo s jasnim ciljem i kritičkim nastupom bez većih ili manjih simpatija prema lijevima i desnima. Osvrnuo se i na izbjegličku krizu kritizirajući vladajuće da su nepripremljenošću izazvali nesigurnost kod građana u Slavoniji, koja je, opet, iznijela najteži teret krizne situacije.
 
U radnom dijelu skupštine za predsjednika općinske organizacije izabran je Tihomir Gregurić, za  članove odbora Mile Magdić, Marko Romić, Dario Hećimović, Janko Vratarić, Milan Cindrić, Tomo Prša, Tihomir Magdić. Nadzorni odbor  Davor Hećimović, Hrvoje Romić, Šimun Cindrić

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba