KOLUNDŽIĆ: Jedan je HDSSB i spreman je za lokalne izbore

Na konferenciji za novinare povjerenik HDSSB-a  za Brodsko – posavsku županiju, Dubravko Kolundžić sa suradnicima izvijestio je javnost kako je Ministarstvo uprave odbilo kao neosnovan zahtjev Vladimira Šišljagića  za upis promjene  osobe ovlaštene za predstavljanje i zastupanje     HDSSB-a u Registar političkih stranaka Republike Hrvatske te da je jedini i legitimni predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.
„HDSSB u Skupštini Brodsko - posavskoj ima svoj Klub vijećnika, ovdje nazočni Ivan Terzić,                Joža Biščanić i ja ga činimo te čvrsto vjerujem kako će HDSSB i nakon Lokalnih izbora 2017. također imati svoj Klub vijećnika u Županijskoj skupštini“  - izjavio je Kolundžić osvrnuvši se tako na nedavna medijska podmetanja i lažne naslove o tome kako taj Klub vijećnika više ne postoji.
Naglasio je kako Damir Japundžić, Božidar Bosančić, Ivica Janković, Dubravko Gubić i Mato Klarić nisu više članovi HDSSB-a te se kao takvi više ne smiju predstavljati u ime HDSSB-a.
Predstavivši svoje suradnike HDSSB-a Brodsko – posavske županje ukazao je da su oni upravo ti koji imaju pravo predstavljati HDSSB. Pozvao sve članove koji su u ovih zadnjih par mjeseci  zbog svih zbivanja  unutar HDSSB-a bili zbunjeni i obmanjeni od strane, sada već bivših članova HDSSB-a, tzv. pučista, neka se ponovno pridruže,  jave u ured Stranke kako bi  zajednički  nastavili raditi  na daljnjem  promicanju i jačanju ideje HDSSB-a  i prionuli aktivnom radu i ozbiljnim pripremama za nadolazeće Lokalne izbore.
 
S poštovanjem,
                                                                                               
                                                                                                                     Povjerenik HDSSB-a BPŽ
                                                                                                     Dubravko Kolundžić, dipl.ing.
 

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba