Brodsko-posavska

 

Održana izborna skupština HDSSB-a za općinu Bukovlje.

U subotu, 08. travnja 2017. u svečanoj sali u Bukovlju održana je redovita Izborna skupština HDSSB-a za općinu Bukovlje. Nazočnima se obratio povjerenik HDSSB-a za Brodsko – posavsku županiju Dubravko Kolundžić, dipl.ing. „HDSSB je preživio unutar stranačku krizu. Stranačka infrastruktura je već obnovljena, s obzirom na to da gubitci nisu bili značajni. Javnosti se često pogrešno prezentiralo kako je veliki broj članova napustio HDSSB. Velika većina članova i dalje su u HDSSB-u i aktivno rade. 
Opširnije...

KOLUNDŽIĆ: Jedan je HDSSB i spreman je za lokalne izbore

Na konferenciji za novinare povjerenik HDSSB-a  za Brodsko – posavsku županiju, Dubravko Kolundžić sa suradnicima izvijestio je javnost kako je Ministarstvo uprave odbilo kao neosnovan zahtjev Vladimira Šišljagića  za upis promjene  osobe ovlaštene za predstavljanje i zastupanje     HDSSB-a u Registar političkih stranaka Republike Hrvatske te da je jedini i legitimni predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin.
Opširnije...

HDSSB iz Slavonskog Broda upozorava na "brutalnu" krađu agrara u režiji Romića i Mosta

HDSSB je iz Slavonskoga Broda upozorio na moguću "brutalnu" krađu poljoprivrede u režiji tehničkog ministra Davora Romića i Mosta. U pitanju je Uredba o vrednovanju gospodarskoga programa korištenja poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu države, koja je usvojena na nedvnoj sjednici Vlade, a koja će, prema informacijama iz HDSSB-a, na snagu stupiti dan prije parlamentarnih izbora 10. ovoga mjeseca.
Opširnije...

Loš odnos središnje državne vlasti prema Slavonskom Brodu i Slavoniji

Koalicija Hrvatskog demokratskoga saveza Slavonije i Baranje i Hrvatske konzervativne stranke održala je danas u Slavonskom Brodu konferenciju za medije na kojoj je bilo riječi o mnogobrojnim problemima s kojima se susreće grad Slavonski Brod i Brodsko-posavska županija.
Opširnije...

Predizborni skup u Slavonskom Brodu

Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje (HDSSB) održao je u petak navečer predizborni skup u Slavonskom Brodu na kojem su, uz isticanje da je HDSSB najjača stranka u Slavoniji i Baranji, čelni ljudi stranke uzvraćali na kritike koje im ovih dana stiže iz lijevog i desnog političkog bloka. Karamarko će morati objasniti zašto je 1993. godine izdao prvog hrvatskog predsjednika i okrenuo se Mesiću i Manoliću. 
Opširnije...
<<  Prosinac 2017  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba