Osječko-baranjska

 

zamjenik predsjednika županijske organizacije Osječko-baranjske  županije

Zoran Vinković

Počelo prikupljanje potpisa

Danas je počelo prikupljanje potpisa za kandidaturu koje će trajati dva tjedna. Naši kandidati su obišli štandove na kojima su aktivisti prikupljali potpise, a zatim održali sastanak s članovima gradskih ogranka. Pripreme za kampanju su u tijeku. 

Opširnije...

Predstavljanje kandidata HDSSB-a za načelnika općine Darda

Na konferenciji za novinare potpredsjednik HDSSB-a, kao i kandidat za župana Osječko-baranjske županije Karlo Šatvar predstavio je kandidata HDSSB-a za načelnika općine Darda g. Ivana Karasa.  Šatvar je istaknuo kako je ovo predstavljanje od iznimne važnosti za HDSSB jer g. Karas je novo lice na političkoj sceni općine Darda. Kako je istaknuto g. Karas je nakon završene osnovne škole u Dardi, srednju Klasičnu gimnaziju završio u Zagrebu, a trenutno je zaposlen u PBZ banci u Osijeku. Hrvatski je branitelj s više od 4 godine ratnog staža. Trenutno je  aktivan u crkvenom zboru.
Opširnije...

Šatvar u Temama dana STV-a: "Svim osnovnoškolcima osigurat ćemo besplatne udžbenike"

Gostujući u Temama dana STV-a Šatvar je, među ostalim, rekao kako svoju mladost smatra svojom prednošću, kako ima dovoljno energije i dovoljno snage da donese promjene u vođenju Osječko-baranjske županije. Govoreći o neuspjelom pokušaju puča i raskolu unutar HDSSB-a, Šatvar je rekao se ni s kim ne gleda "preko nišana". Ono što se dogodilo u HDSSB-u, kaže Šatvar, doživio je emotivno. To se, smatra, HDSSB-u kao regionalnoj opciji nije trebalo dogoditi.
Opširnije...

KANDIDAT ZA ŽUPANA KARLO ŠATVAR: Poduzetnike ćemo podržati s 30 milijuna kuna a svim osnovnoškolcima dati besplatne udžbenike

Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje, Hrvatska socijalno-liberalna stranka i Aktivni branitelji i umirovljenici predstavili su u nedjelju 9. travnja 2017. godine u Osijeku potpredsjednika HDSSB-a i 31-godišnjeg magistra prava Karla Šatvar kao kandidata za župana Osječko-baranjske županije.
Opširnije...

AFERA PROMENADA: Vrkić je časopis "Promenada" financirao novcem gradskih poduzeća, i to gubitaša!?

Četiri godine Vrkićeva mandata od početka obilježava nerad, javašluk i prodavanje magle. U istom tonu neodgovornog ponašanja i izraza nepoštivanja i samoga grada Osijeka i građana koji su mu dali mandat da raspolaže njihovim novcem Vrkić svoj mandat završava zadnjim potezom ad hoc otkazivanja sjednice Gradskoga vijeća Grada Osijeka.
Opširnije...
<<  Lipanj 2017  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba