Osječko-baranjska

 

zamjenik predsjednika županijske organizacije Osječko-baranjske  županije

Zoran Vinković

Mato Dunković umjesto Velimira Goluba vijećnik HDSSB-a u Županijskoj skupštini Osječko-baranjske županije

Odlukom predsjedništva HDSSB-a dana 17. srpnja, 2017. godine Županijsko skupštini Osječko-baranjske županije, upućena je obavijest o zamjeni vijećnika HDSSB-a Velimira Goluba, kojega će u Skupštini zamijeniti mr. sc. Mato Dunković. 
Opširnije...

GLAVAŠ PORUČIO: Ne vrate li mandate, taj ćemo čin nazvati lopovlukom vlastite stranke

Glavni odbor HDSSB-a imenovao je saborskog zastupnika i utemeljitelja stranke Branimira Glavaša vršiteljem dužnosti predsjednika HDSSB-a, izvijestili su u subotu u osječkoj središnjici ove stranke.Glavni odbor takvu je odluku donio nakon što je dosadašnji predsjednik stranke Dragan Vulin krajem lipnja podnio neopozivu ostavku na tu dužnost i članstvo u stranci.
Opširnije...

Počelo prikupljanje potpisa

Danas je počelo prikupljanje potpisa za kandidaturu koje će trajati dva tjedna. Naši kandidati su obišli štandove na kojima su aktivisti prikupljali potpise, a zatim održali sastanak s članovima gradskih ogranka. Pripreme za kampanju su u tijeku. 

Opširnije...

Predstavljanje kandidata HDSSB-a za načelnika općine Darda

Na konferenciji za novinare potpredsjednik HDSSB-a, kao i kandidat za župana Osječko-baranjske županije Karlo Šatvar predstavio je kandidata HDSSB-a za načelnika općine Darda g. Ivana Karasa.  Šatvar je istaknuo kako je ovo predstavljanje od iznimne važnosti za HDSSB jer g. Karas je novo lice na političkoj sceni općine Darda. Kako je istaknuto g. Karas je nakon završene osnovne škole u Dardi, srednju Klasičnu gimnaziju završio u Zagrebu, a trenutno je zaposlen u PBZ banci u Osijeku. Hrvatski je branitelj s više od 4 godine ratnog staža. Trenutno je  aktivan u crkvenom zboru.
Opširnije...

Šatvar u Temama dana STV-a: "Svim osnovnoškolcima osigurat ćemo besplatne udžbenike"

Gostujući u Temama dana STV-a Šatvar je, među ostalim, rekao kako svoju mladost smatra svojom prednošću, kako ima dovoljno energije i dovoljno snage da donese promjene u vođenju Osječko-baranjske županije. Govoreći o neuspjelom pokušaju puča i raskolu unutar HDSSB-a, Šatvar je rekao se ni s kim ne gleda "preko nišana". Ono što se dogodilo u HDSSB-u, kaže Šatvar, doživio je emotivno. To se, smatra, HDSSB-u kao regionalnoj opciji nije trebalo dogoditi.
Opširnije...
<<  Srpanj 2017  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba