Obavijest svim članovima HDSSB-a

Poštovani,  obraćam Vam se ovim putem u vezi nedavnih događaja u Hrvatskom demokratskom savezu Slavonije i Baranje, a u cilju informiranja jer je i više nego očito da gospoda Burić i Šišljagić čine sve kako bi manipulirali našim članovima na temelju iznošenja neistina. 
Prije svega, sjednica koju su sazvali za četvrtak, 10. studenog 2016., s početkom u 18.00 sati u dvorani „BELLS“ u Strossmayerovoj ulici 113 u Osijeku NIJE sjednica Glavnog odbora HDSSB-a. Ta sjednica nije legalno sazvana i nema apsolutno nikakve veze s HDSSB-om. Da bi bila legalno sazvana temeljem Statuta HDSSB-a, potpisi moraju biti predani u Tajništvo HDSSB-a odakle bi trebao biti upućen poziv na sjednicu Glavnog odbora, a ne iz Belišća, i to bez pečata i potpisa odgovorne osobe. Nadalje, Glavni odbor HDSSB-a broji 288 članova, a od 134 potpisa koje prikazuju kao potpise članova Glavnog odbora, svega dvadesetak je važećih s obzirom na činjenicu da neki od potpisanih uopće nisu članovi HDSSB-a, neki nisu članovi Glavnog odbora, neki su isključeni, a neki suspendirani. Gospoda Burić i Šišljagić to jako dobro znaju jer je upravo gospodin Dinko Burić pisao Statut HDSSB-a. Jedini im je cilj obmanama držati na okupu što veći broj naših članova kako bi mogli osnovati vlastitu političku stranku i na taj način što više naštetiti HDSSB-u, a tu informaciju čuvaju u najužem krugu oko gospodina Burića i gospodina Šišljagića. Stoga Vas pozivam da se ne odazovete pozivu koji Vam je nelegalno poslan iz Belišća
 
Također, poduzet ćemo sve pravne radnje kako bismo spriječili zlouporabu grba, loga i ostalih simbola HDSSB-a. Dodatno, želim Vas izvijestiti da smo u utorak, 8. studenog 2016., obavili konzultacije u Ministarstvu uprave RH na kojima je utvrđeno da nikakav dopis od strane gospodina Burića ili bilo koga drugoga iz njegove skupine nije zaprimljen. Odgovorno tvrdim da su svi postupci koje smo provodili u potpunosti u skladu sa Statutom HDSSB-a i, naravno, sa svim zakonima Republike Hrvatske. U ovoj situaciji, nažalost, nanesena je šteta HDSSB-u, ali osobno mi je najviše žao naših članova koji su svih ovih godina vrijedno radili u interesu naše stranke, a samim time i našega zavičaja i naše domovine Hrvatske. Ljudi koji su pokrenuli ovaj stranački puč, pokrenuli su ga svjesni da će time naštetiti ugledu HDSSB-a i prouzrokovati podjele unutar naše stranke. Nakon što sam učinio apsolutno sve što je bilo u mojoj moći da pokušam s njima razgovarati i smiriti situaciju dok s njihove strane nije bilo niti malo volje za razgovorom, moja savjest je potpuno čista. Nakon svega, siguran sam da će istina pobijediti i da će naš HDSSB živjeti dalje. 
 
Na kraju, ovim putem Vas pozivam na koordinaciju HDSSB-a za svih pet slavonskih županija koja će biti održana u četvrtak, 10. studenog 2016., s početkom u 18.00 sati u Osijeku, Trg Lava Mirskog 1, u prostorijama Gradske četvrti Gornji grad, odnosno ispod ureda HDSSB-a.
 
Srdačan pozdrav! 
S poštovanjem, 
Predsjednik HDSSB-a
        Dragan Vulin, mag. ing. el.
 

<<  Prosinac 2017  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba