JEDAN JE HDSSB: Ministarstvo Uprave potvrdilo kako je Sjednica "Glavnog odbora" nestatutarna

Sjednica Glavnog odbora koju je sazvala neformalna skupina okupljena oko Vladimira Šišljagića i Dinka Burića nestatutarna je i ne može se smatrati sjednicom Glavnog odbora HDSSB-a. Kako nijedna strana ne osporava suspenziju predsjednice Glavnog odbora, niti njezinog zamjenika, a koji su jedini ovlašteni sazvati sjednicu, ova sjednica ne može se smatrati sazvanom prema statutu stranke.
Odgovorilo je tako Ministarstvo uprave na zatraženi upravni nadzor s obzirom na podjele u HDSSB-u. 
 
Predsjednik stranke, Dragan Vulin izrazio je zadovoljstvo ovakvom odlukom. 
 
"Iz ovoga je vidljivo kako ni odluke donesene na ovoj sjednici, pa tako ni ona o mojoj smjeni, ne mogu biti pravovaljane" – izjavio je Vulin, ujedno najavivši i izvanredni izborni sabor stranke. 
 
"Posljedično, sve odluke koje su donesene ne mogu biti pravovaljane, a to znači i ona o opozivu mene kao predsjednika stranke, ali i svih drugih članova. Konačno se ovime razriješava situacija i mislim da će svima biti jasno da stranka već ima svoja, legalna tijela."
 
"Danas sam rekao i da je donesena odluka da sazivam izvanredni sabor HDSSB-a za 14. siječnja 2017. temeljem odluke Predsjedništva HDSSB-a koji mi je dao nalog da sazovem izvanredne izbore za Sabor stranke."
 
 
"Koga nema, bez njega se može"
 
"Sigurno da je ovo naštetilo stranci, ali isto tako čvrsto vjerujem da će HDSSB nastaviti dalje. Znate kako je u životu, koga nema, bez njega se mora i može. Ali uputio sam poziv članovima koji su pod stegovnim mjerama da se, sada kada je jasno da Burićeva i Šišljagićeva skupina nisu HDSSB, vrate."
 

<<  Prosinac 2017  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba