Predizborni skup u Pleternici

Dana 24. listopada održan je predizborni skup u Pleternici, u restoranu „Buba“ (bivša Slavija). 
U dvorani prepunoj gostima nazočili su i utemeljitelj HDSSB-a general Branimir Glavaš, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, predsjednik Vijeća za nacionalnu, regionalnu i unutarstranačku politiku HDSSB-a Vladimir Šišljagić, saborski zastupnici Dinko Burić, Krešimir Bubalo i Josip Salapić.
Nazočnima su se obratili Vladimir Milković, Josipa Miličević, Krešimir Bubalo, Vladimir Šišljagić, Josip Salapić, Dinko Burić, Dragan Vulin i Branimir Glavaš.
Branimir Glavaš govorio je o parlamentarnim izborima 2011., pri čemu je naglasio kako će HDSSB 8. studenoga osvojiti više mandata nego prije četiri godine jer HDSSB nikad nije iznevjerio glasače Slavonije i Baranje, što će birači svojim glasovima potvrditi! Činjenica da su upravo naši zastupnici bili najaktivniji u Saboru govori u prilog čvrstoj namjeri da HDSSB sudjeluje u novoj Vladi i izbori se za konkretne projekte kojima će se spasiti naš zavičaj, tj. naš dom.
Dragan Vulin, govoreći o izborima, naglasio je kako će ovi izbori potvrditi da je HDSSB stranka s ozbiljnim namjerama bez koje se ne će moći sastaviti nova Vlada. Slavonci ne žele biti sezonci, već časni i pošteni ljudi koji će moći raditi i od svojega rada dostojanstveno živjeti, i to ne bilo gdje, već na svojem slavonskom tlu. To im ne će omogućiti ni HDZ ni SDP jer jedina istinska slavonsko-baranjska stranka jest HDSSB, što su dokazali i pokazali naši zastupnici u prethodnom mandatu Hrvatskoga sabora.
Na predizbornom su skupu nazočne zabavljali Stjepan Jeršek Štef i Šima Jovanovac.

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba