Predizborni skup u Vukovaru

Dana 26. listopada održan je predizborni skup u Vukovaru, u Hotelu Lav. 
U dvorani prepunoj gostima nazočili su i utemeljitelj HDSSB-a general Branimir Glavaš, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, predsjednik Vijeća za nacionalnu, regionalnu i unutarstranačku politiku Vladimir Šišljagić, saborski zastupnici Dinko Burić, Krešimir Bubalo i Josip Salapić te predsjednica Glavnoga odbora HDSSB-a Danijela Lovoković.
Nazočnima su se obratili domaćini i kandidati V. izborne jedinice Damir Besednik, Slavica Jelinić i Davor Pavelić, a nakon njih Danijela Lovoković, Dinko Burić, Željko Kraljičak, Krešimir Bubalo, Josip Salapić, Vladimir Šišljagić, Dragan Vulin i Branimir Glavaš.
Branimir Glavaš odaslao je poruke u kojima je jasno i nedvosmisleno naglasio planove svoje stranke u skoroj budućnosti, odnosno u kakvoj budućoj Vladi vidi HDSSB. Ta stranka zasigurno neće biti sudionik nove Vlade ako u njoj bude sjedio SDSS. Istaknuo je i kako Milorad Pupovac, kojeg smatra dobrim trgovcem srpstvom jer od takve politike ugodno živi već 25 godina, pokušava na sebe nabaciti demokratsku i tolerantnu kabanicu. No naglasio je Glavaš i kako je riječ o osobi koja je bila zadužena u Zagrebu provoditi velikosrpsku propagandu te kako je s tom namjerom poslan iz Knina, centra tadašnje velikosrpske pobune u Hrvatskoj. Istaknuo je i kako sve to govori s namjerom da takva poruka i politički stav HDSSB-a odjekne u javnosti kako bi se prestalo s neistinama i lažima trovati javnost o tome kako će HDSSB sjediti u Vladi Zorana Milanovića rame uz rame s Miloradom Pupovcem.    
 
 
Predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, kao nositelj liste za V. izbornu jedinicu, istaknuo je kako će HDSSB na predstojećim izborima postići takav izborni rezultat da će biti nemoguće sastaviti novu Vladu bez HDSSB-a. Upozorio je kako mediji prenose da smo se dogovorili s ljevicom, što je neistinito. Istina je da će HDSSB biti dio nove Vlade, ali to će morati biti nacionalno osviještena Vlada, Vlada kojoj su branitelji i Domovinski rat svetinje i koja ne će kukavički i pod okriljem noći uvoditi ćirilične natpise u Vukovar.
Na predizbornom su skupu nazočne zabavljali Stjepan Jeršek Štef i Šima Jovanovac.
Više na našoj Facebook stranici
 

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba