Predizborni skup u Vinkovcima

Dana 2. studenoga održan je predizborni skup u Vinkovcima, u Hotelu Admiral. 
U dvorani prepunoj gostima nazočili su i utemeljitelj HDSSB-a general Branimir Glavaš, predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, predsjednik Vijeća za nacionalnu, regionalnu i unutarstranačku politiku Vladimir Šišljagić, saborski zastupnici Zoran Vinković, Dinko Burić, Krešimir Bubalo i Josip Salapić te kandidat za ministra poljoprivrede dr. sc. Željko Kraljičak.
Nazočnima su se obratili domaćin Davor Pavelić, zatim Zoran Vinković, Željko Kraljičak, Vladimir Šišljagić, Dragan Vulin i Branimir Glavaš.
Branimir Glavaš govorio je o medijskim obmanama kako će HDSSB zasigurno koalirati sa SDP-om. Takvi navodi dolaze iz HDZ-ova tabora koji u HDSSB-u vide ozbiljnog konkurenta. Došlo je vrijeme da HDSSB bude jedini izbor za Slavonce i Baranjce jer HDSSB jedini zastupa i regionalne i nacionalne interese. Glavaš je pred okupljenima pročitao i pismo jednog Vinkovčanina. Zbog medijske cenzure to pismo nikako ne dopire u javnost, a Glavaša je taj Vinkovčanin zamolio da ga objelodani. Naslov pisma ''Kad ste završili srednju školu?''  jasno upućuje da potpredsjednik Sabora ima potpuno neodgovarajuću stručnu spremu odnosno da je po struci zidar. Nakon pročitanog pisma Glavaš je naglasio da je za probleme u trima županijama V. izborne jedinice kriva isključivo vladajuća stranka HDZ te da su te tri županije sinonim za siromaštvo, jad i bijedu.
 
 
Predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin, kao nositelj liste za V. izbornu jedinicu, istaknuo je kako HDSSB ne će ići u koaliciju sa SDSS-om i kako je HDSSB jedina istinska stranka u Slavoniji i Baranji.
Na predizbornom su skupu nazočne zabavljali Stjepan Jeršek Štef i Šima Jovanovac.

<<  Veljača 2018  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728    

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba