Vukovarsko-srijemska

 

 

Održana Izborna skupština HDSSB-a Vukovarsko-srijemske županije

Sinoć je održana Izborna skupština Vukovarsko-srijemske županije na kojoj je za predsjednika izabran Zvonko Jelić iz Otoka.
Skupštini su nazočili predsjednik stranke Dragan Vulin i potpredsjednik Karlo Šatvar. 
Velika većina članova stranke Vukovarsko-srijemske županije i dalje je u HDSSB-u i aktivno rade. „Pokazali smo zajedništvo, odlučnost, snagu i dostojanstvo u najtežim trenutcima“, poručio je predsjednik Vulin  te dodao “ sada smo okrenuti budućnosti i pripremama za nadolazeće lokalne izbore.
Opširnije...

HDSSB VUKOVAR: Alarmantno stanje u tvornici Borovo

Ovim putem obavještavamo svekoliku hrvatsku javnost na alarmantno stanje u tvornici Borovo i pozivamo mjerodavne institucije da se oglase u vezi s tim. Ne možemo a da se ne zapitamo kako je moguće da su na sjednici Vlade RH održane u Vukovaru 17.11.2016. ponovno davana obećanja koja se zasigurno neće ostvariti. Izgleda da im je Vukovar u fokusu tek nekoliko dana u godini, ali ljudi ovdje žive u vrlo teškim uvjetima 365 dana.
Opširnije...

Raspuštena Gradska organizacija HDSSB-a Grada Vukovara, povjerenicom imenovana Slavica Marinović

Na sjednici Predsjedništva HDSSB-a održanoj u ponedjeljak, 12. prosinca 2016. godine, donesena je jednoglasna odluka o raspuštanju Gradske organizacije HDSSB-a Grada Vukovara. Posljedica je to isključenja iz HDSSB-a gospođe Slavice Jelinić, u tom trenutku predsjednice Gradske organizacije HDSSB-a Grada Vukovara i članice Predsjedništva HDSSB-a. 
Opširnije...

Koalicija HDSSB-HKS predlaže novi model tiskanja školskih udžbenika

Kada bi država osiguravala udžbenike za učenike, godišnje bi bilo potrebno oko 300 milijuna kuna. No, HDSSB i HKS predložili su na koferenciji za novinare u Vinkovcima novi, a kažu i jeftiniji model u hrvatskom školstvu. "Zalažemo se da državna tvrtka, nakladnička kuća, predlažemo da to budu "Narodne novine", tiska i izdaje udžbenike za svu djecu osnovne i srednje škole....
Opširnije...

PREDSTAVLJANJE PROGRAMA U VUKOVARU: Ministarstvu poljoprivrede mjesto je u Slavoniji

Ministarstvu poljoprivrede mjesto je u Slavoniji, poručio je predsjednik HDSSB-a Dragan Vulin s predstavljanja programa koalicijske liste HDSSB-a i HKS-a u Vukovaru. Inicijativa o preseljenju resora poljoprivrede u HDSSB-u postoji od ranije, a posebno tu ideju ističu u Vukovaru, koji je, kažu, puno pretrpio od Domovinskog rata i koji je zaslužio da se dio ureda Ministarstva preseli u ovaj grad i osiguraju nova radna mjesta za Vukovarce.
Opširnije...
<<  Listopad 2017  >>
 Pon  Uto  Sri  Čet  Pet  Sub  Ned 
        1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player

Powered by RS Web Solutions

hdssb youtube
zasto smo se borili 2
branimirglavasmojaborba